Een greep uit de functies

Teams is een van de meest populaire applicaties van Microsoft. Sinds begin 2020 is het aantal gebruikers van de app explosief toegenomen. De mogelijkheden en functies van Teams groeien dus ook onvermoeid door. Zo zijn we nu op een punt beland dat wij een volledige telefooncentrale kunnen integreren in Microsoft Teams.

Met deze oplossing, Bellen met Microsoft Teams, ervaar je alle gemakken van Teams en beschik je over alle functies die je al gewend was van de oude oplossing. Het werkt alleen beter, en sneller. Je hebt immers altijd alles bij de hand omdat je vanuit één applicatie werkt. Jouw centrale hub waar je al je data en applicaties terugvindt.

De komende maanden zullen er ongetwijfeld nog talloze extra functies worden uitgerold. Voor nu hebben wij onderstaande drie functies gekozen om nader toe te lichten. Deze drie vormen namelijk de fundamentele bouwstenen van iedere telefooncentrale, dus ook die in Teams.

Bellen met Teams

Bellen met Microsoft Teams is zeer eenvoudig via het de numerieke invoer of via een telefoonnummer link vanaf een website. Weten hoe dit werkt? Neem eens een kijkje bij de uitgebreide uitleg.

Bellen met Microsoft Teams

Doorverbinden met Teams

Zoals je mag verwachten van een echte telefonieoplossing kan je gewoon gesprekken doorverbinden. Met Microsoft Teams wordt dit zelfs makkelijker. Op onze uitlegpagina laten we zien hoe dit werkt.

Bellen met Microsoft Teams

Groepsgesprekken met Teams

Microsoft Teams is ontwikkeld om te kunnen samenwerken, met meerder personen wel te verstaan. Uiteraard is het dus ook mogelijk om telefonisch een groepsgesprek op te zetten.

Bellen met Microsoft Teams

Nog meer mogelijkheden

Call Recordings

Met call recordings neem je alle of een deel van de gesprekken op voor bijvoorbeeld trainingsdoeleinden.

Auto attendant

Een auto attendant zorgt ervoor dat een beller bij de juiste persoon terechtkomt, bijvoorbeeld met een keuzemenu.

Automatische beschikbaarheid

Gebeld worden tijdens een vergadering is verleden tijd. Microsoft Teams kan jouw telefonische beschikbaarheid aanpassen op basis van je Outlook agenda.

Call Quality Dashboard

Kwaliteit is belangrijk, dat wil je inzichtelijk. Microsoft Teams houdt alles voor je bij en maakt deze informatie visueel in PowerBI.

Feestdagen

De kans is groot dat je op feestdagen gesprekken anders wilt routeren, in Microsoft Teams geef je een planning op naar wens.

Voicemail

Voicemails staan overzichtelijk met naam van de beller in Teams. Op voicemails wordt automatische transcriptie toegepast zodat je het bericht ook als tekst kan lezen.

Wachtrijen

Wachtrijen met aangepaste begroetingen, overflow en wachtmuziek. Mocht het nodig zijn kan een te volle wachtrij ook overlopen in een gedeelde voicemail.

Oproepen doorschakelen

Lekker een weekje op vakantie? Je kan inkomende oproepen automatisch doorschakelen naar bijvoorbeeld het hoofdnummer of een collega.

Anoniem bellen

Uitbellen zonder dat je telefoonnummer zichtbaar is? Dat kan, per persoon kan je instellen of dit wel of niet zichtbaar is.

Nummer meesturen

Wanneer je telefoonnummer zichtbaar is heb je de vrijheid te bepalen welk telefoonnummer zichtbaar is, persoonlijk, afdeling, hoofdnummer? Alles kan.

Op zoek naar een andere functionaliteit?

Wanneer je belt met Microsoft Teams is er veel mogelijk, uiteraard kunnen we niet alle mogelijkheden uitschrijven op deze pagina, of wellicht ben je opzoek naar een hele specifieke optie. Benieuwd of het kan? Waarschijnlijk wel, beschrijf wat je zoekt in onderstaande formulier en wij laten het je zo snel mogelijk weten.

Functie beschikbaarheid