Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams is eenvoudig, heel eenvoudig. Wanneer de mogelijkheid om te kunnen bellen is ingeschakeld zal er een numeriek toetsenbord zichtbaar worden onder het menu Oproepen. Hier typ je simpelweg het nummer in dat je wilt bellen, net zoals je dat nu ook gewend bent.

Klikken om te bellen

Hoe makkelijk is dat? Een nummer op een website zien staan en met een druk op de knop een gesprek starten. Het kan wanneer je belt met Microsoft Teams. Het oplezen en overtikken van nummers is niet meer nodig.

Nummers die opgemaakt zijn als link kunnen automatisch Microsoft Teams openen. Met één druk op de knop kun je vervolgens het betreffende nummer bellen.

Benieuwd hoe het eruit ziet op jouw pc? Bekijk dan de animatie hieronder.

Bellen met Microsoft Teams

Gebeld worden met Microsoft Teams

Bij het bellen met Microsoft Teams is de ‘normale’ Teams ervaring zoveel mogelijk gehandhaafd. Uiteraard geldt voor gebeld worden hetzelfde verhaal. Wanneer iemand je probeert te bereiken zal Microsoft Teams rinkelen net als bij een normale Teams oproep. Rechts onder in het beeldscherm verschijnt een notificatie met de gegevens van de beller. Dit werkt overigens ook gewoon wanneer Teams gesloten of geminimaliseerd is.

Veel bedrijven maken nog gebruik van zakelijke mobiele telefoons. Dit houdt in de praktijk vaak in dat medewerkers met twee telefoons rondlopen, privé en zakelijk. Met bellen in Microsoft Teams is dit niet meer nodig. Installeer simpelweg de Teams app op je privételefoon en je kan bellen vanuit de telefooncentrale van de zaak.

Wil jij ook kunnen bellen met Microsoft Teams?

Als je overtuigt bent van de mogelijkheden van het bellen met Microsoft Teams is het een kleine stap om het ook echt te kunnen gebruiken. Office Extensions kan het werk volledig voor je uit handen nemen en jouw omgeving van A tot Z instellen. Als je het onderstaande formulier invult nemen we contact met je op.

Bellen met Microsoft Teams
Neem contact met mij op