Verbind door met Teams

Doorverbinden met Microsoft Teams

Doorverbinden is kinderspel

Wanneer je kiest voor Bellen met Microsoft Teams wordt doorverbinden kinderspel. Geen reden om interne nummers uit je hoofd te kennen of een adresboek bij te houden. Doorverbinden doe je voortaan simpelweg vanuit je Outlook adresboek. Al jouw contacten op één plek.

Is het nodig om door te verbinden met een contact buiten jouw organisatie? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Hoe het werkt

Druk tijdens een telefoongesprek in Microsoft Teams op de knop voor gespreksopties. Kies hierna voor “Ruggenspraak houden en doorverbinden”. Met deze optie kan je jouw collega of contactpersoon nog even kort inlichten wie je aan de lijn hebt en waarom je diegene doorverbindt.

Kies je voor de optie “Doorverbinden”, dan verbind je door zonder tussengesprek.

Doorverbinden met Microsoft Teams

Een scherm opent waarin je kan zoeken. Door te typen vind je collega’s en contactpersonen uit jouw Outlook adresboek. Door een nummer in te typen kan je ook naar een willekeurig contactpersoon doorverbinden.

Wanneer je de juiste persoon gevonden hebt druk je achter “Chatten” op het pijltje en klik je op “Teams-audiogesprek”. Uiteraard kan je het gesprek ook via een Chat aankondigen. Aan jou de keuze.

Doorverbinden met Microsoft Teams

Teams start een nieuw gesprek met de gekozen contactpersoon. Klik boven in de balk op “Doorverbinden” om de beller en de gekozen persoon met elkaar door te verbinden.

Doorverbinden met Microsoft Teams

Wil jij doorverbonden worden met de specialist?

Ben jij overtuigt van de voordelen van Bellen met Microsoft Teams? Dan is het een kleine stap om het ook echt te kunnen gebruiken. Office Extensions kan het werk volledig voor je uit handen nemen en jouw telefooncentrale van A tot Z instellen. Als je het onderstaande formulier invult nemen we contact met je op.

Neem contact met mij op